Τέσσερις τετραετίες για τον Κώστα Βρατσάνο στα Ψαρά

 

 

Οι παροιμίες υποτίθεται ότι αποτελούν το απόσταγμα της λαϊκής σοφίας. Δεν ξέρω αν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό έτσι άκριτα, αλλά η παροιμία του τίτλου, Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα, μπορεί να έχει την αφετηρία της στα Ψαρά, όπου ο Δήμαρχος Κώστας Βρατσάνος χορεύει μόνος του.

Αν θέλεις να χορεύεις με τον δικό σου τρόπο, λέει η παροιμία, χόρεψε μονάχος σου. Αν θέλεις να εφαρμόσεις το δικό σου πρόγραμμα ανόθευτο και χωρίς εκπτώσεις, επιδίωξε την αυτοδυναμία. Συχνά, η παροιμία αυτή συνοδεύεται από μιαν άλλη, δίδυμη της: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει -που σημαίνει πως  όπου υπάρχουν πολλοί που έχουν λόγο, αργεί να παρθεί απόφαση και να γίνει κάποιο έργο. Ο Κώστας Βρατσάνος λοιπόν παράγει έργω για τέσσερις τετραετίες μόνος του και δεν χρειάζεται πολλούς κοκόρους.

Για τέταρτη επανεκλογή του στο δήμο της ηρωικής νήσου Ψαρών ολοταχώς ο Κώστας Βρατσάνος, καθώς έλαβε 350 ψήφους σε ενσωμάτωση 100%.

Ο κ. Βρατσάνος  εξελέγη δήμαρχος Ψαρών για πρώτη φορά το 2010.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.